Dejavnosti

MASAŽA

”…od občutka ugodja do zdravilnih učinkov preko znanja in strokovnosti…”

Sprostite in prevetrite telo s pomočjo strokovnjakov na področju masaže. Največji učinek zagotavlja prav pravilno in strokovno izvedena masaža.

TERAPEVTSKA MASAŽA

Terapevtska masaža  temelji na metodi odstranjevanja in lajšanja kroničnih in akutnih bolečin. Namenjena je vsem, ki imajo bolečine v križu, vratu, ramenih, kolenih…

TERAPEVTSKA VADBA

Terapevtska vadba je namenjen ljudem, ki želijo s strokovno vodeno vadbo premagati posledice, ki nam jih prinašajo, hitri način življenja, poškodbe, bolezni…

ŠPORTNA TERAPIJA – KINEZIOTERAPIJA

S pravilnimi izbori vaj in nadzorovanim programom vam pomagamo pri rehabilitaciji, preventivi in vzdrževanju gibalnega aparata na najvišjem nivoju.

ŠPORTNA MASAŽA

Zahteve športnikovega življenja so na vseh nivojih večje in tako je tudi pri regeneraciji, rehabilitaciji in preventivi v procesu športne vadbe.

S športno masažo  dosežemo izjemno pozitivne učinke in se tako izognemo nepotrebnim stresnim situacijam za telo.

KINESIOTAPING

Kinesio taping daje oporo in stabilnost  sklepom in mišicam, brez negativnega vpliva na cirkulacijo in obsega gibanja. Uporablja se za zdravljenje bolečine, preventivno vzdrževanje ekstremitete v pravilnem položaju in za zdravljenje edema.

OSEBNO TRENERSTVO 1:1

Je način individualne vadbe pri katerem sta v interakciji en vadeči in en trener. Za kar najboljšo učinkovitost je potreben posluh in razumevanje težav in nenazadnje ciljev vadečega.

Cilj takšne vadbe je največji možni učinek posredovanih informacij na vadečega.